GO'MORRON GÖBBAR

God morgon god morgon. Vaknade upp med halsont och en gnutta brännande känsla i halsen. Inget vidare med andra ord... Tanken var att jag skulle spinna idag på Spin of Hope men jag får istället vara där och heja på. Inte lika kul men fortfarande trevligt.

När man har ont i halsen är det nästan mardröm att äta kalla och hårda saker, för så ont i halsen. Sååå, jag gjorde till mig lite gröt. Faktiskt väldans gott med gröt. Jag tror gröt är underskattat. Väldigt underskattat. För det är så himmelens gott!

Vad ska jag göra idag då? Heja på de som cyklar, förhoppningsvis golfa och baka. Vad jag ska baka vet jag inte men ngt ska det bli. Förslag??


LUNCH PÅ CASTELLO

Idag sluter vi efter två lektioner. Jag klagar banne med icke. Första lektionen var det matteprov som väntade... gick nog rätt bra, men trots det kommer jag inte ropa hej förrän jag är över ån! Var ett gammalt NP jag fick, så samtidigt blev det träning inför kommande nationella, två flugor i en smäll!

Sen samhäll och sen slut för dagen. Passade då på att luncha med päronen på Castello. Det fina med att luncha med päronen är att de är snälla och bjussar, tihihihi.... Uppskattar att de vill skämma bort sin dotter lite. Åt pasta med kyckling och gorgonzola + att man fick en brödbit till. SÅ. GOTT. Kunde dock inte äta upp allt. Fanns mat till att mätta en hel by. Jag åt gör halva. Nam nam nam


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Jajamen, det är våfflor jag talar om. Blidde inga våfflor för min del på våffeldagen, men inte blev jag ledsen för det nej. Man behöver ju faktiskt inte äta ngt speciellt bara för att en dag säger det. Vilka mer sådana dagar har vi? Fettisdagen, kanelbullensdag? Visat jag klagar inte över att de finns men inte känner jag mig tvungen att kränga det som står under veckodagen i kalendern.

Iaf så fixade jag våfflor idag och, ja, jag kan väl säga att jag smakat bättre. Tror jag måste träna på att göra våfflor för det jag åt smakade inte alls som våfflor ska! Tur väl var så var jag den enda som behövde äta det. Mamma och pappa var iväg på möte och åt där. Lyllos dem.. Slapp brända våfflor... Sylten smakade gott iaf...


MATTEPLUGG

Har suttit mesta av tiden sen jag kom hem vid köksbordet och pluggar matte. Imorgon ska jag gör prov, omprov faktiskt. Har dock inte failat utan jag vill försöka höja mig, vilket jag kmr göra!

Är rätt segt att sitta och räkna, räkna, räkna, räkna........... Osv. Blir lite trött i huvudet efter ett tag. Men jag vill VERKLIGEN höja mitt betyg så det är det värt! Ekvationer är faktiskt roliga... Japp, du läste rätt. Jag, Andrea, tycker det är kul med ekvationer. Matte är faktiskt ett av de roligare ämnena enligt moi. Nix pix nu ska jag kanske äta ngt? Ja, ja det ska jag!


SOCKERKICK

Gud vad gott med glass. Var ett bra tag sen dess kalla sötma fick slinka ner i halsen. Sen är den täckt mes strössel! Jag älskar strössel. Älskar hur det kraskar i munnen, sen är det gott såklart. Den här glassen är väldans god. Längtar till Glassiären öppnar här i karlskrona! Deras glassar är såå goda, och stora. Nästan för stora? Man blir sjukt mätt av dem. Dock blir jag hungrig 3 timmar senare ändå, men ändå. Nu ska jag fortsätta att njuta av min glass!

Hajdå


SMÄRTA I NÅLFORM

Idag har jag gjort en rutinkoll för min astma och allergier. Allt gick perfa och allt ser bra ut. Hade vuxit! Merit för mig som växer i snigeltakt. Varje millimeter räknas!

En sak jag ogillar så himla mkt, och tkr är obehagligt är att ta blodprov. Varför måste man ta det i armvecket??? Jag vet, jag vet, man kan ta det i fingret men det är inte mkt bättre. Jag kan klara av nålar på alla andra ställen förutom i armvecket. Jag klarar knappt av att röra i armvecket, så illa är det... Men jag fick ett plåster på iaf!


FASHION IS KILLING ME!

Gaaah! Talesättet "vill du vara fin får du lida pin" stämmer sorgligt nog. Att få i klackar en hel dag tar kål på mina trampdynor. Heter det så? Trampdynor? Tänker på katter och hundar då.... Men det gör ont i dem iaf! Det jobbigaste är att gå i nedförsbackar. Ingenting med det ser graciöst och kontrollerat ut. Men jag påminner mig om att de iaf är fina, skorna.

När jag senare ÄNTLIGEN kom hem och tog av mig skorna smärtade det. Kändes så platt att gå. Men så skönt att få av dem. Tar ett tag tills jag har klackar igen. Kan icke utsätta mina fossingar för sådant regelbundet......


SYND OM MIG...... OCH LITE MAMMA

Både jag och mamma känner oss krassliga idag. Toppen. Jag fick gå hem ifrån skolan till och med. Okej, inte bokstavligen, tog bussen hem men fick skippa en del av skoldagen. Innan jag gick hem fick jag veta att jag bar 2 poäng ifrån ett A på franskaprovet. Men jag är NÖJD ändå. Franska är trots allt inte min starkaste sida.

I vilket fall som helst har mamma också känt sig krasslig idag. Så vi har kollat på Grey's anatomy, ätit melon och tyckt lite synd om oss. Med rätta. Solen skiner ute och det är 17 grader medan vi ligger inne och knappt orkar göra ngt. Melonen var god iaf...


SNÄLLA UTVECKLING, LUGNA NER DIG LITE

Vi har en person in da family som icke hänger med i utvecklingen. Jag menar såklart den tekniska utvecklingen om det var några oklarheter på den fronten. Vem denna människa är kan jag inte nämna, men jag kan dock säga att min storebror inte bor hemma och har en iPhone och pappa och jag har iPhones.............

Jag kan förstå de personer som inte vill ha en smartphone, typ, inte. Men nästan. Touchen kan vara lite jobbig ibland. På vintern när man måste ta av sig vantarna för att kunna slå nummer önskar man att man hade sin gamla walkman mobil. MEN. Icke hade jag internet och massa skojiga appar på förra mobilen nej. Man fick nöja sig med quadrapop (som jag för övrig fick över 1000 000 poäng på!) på de ännu äldre mobilerna fanns snake, lyckan alltså. Älskade det spelet. Man var ett litet streck som åt prickar och blev längre. *nostalgisk*

tillbaka till ämnet. Mamma, eller jag menar miss X, vill alltså inte ha en amartphone så när hon för ett halvår sen skulle skaffa sig en ny blev det en Nokia. En NOKIA. Det är nog den mest komplicerade telefon jag stött på. Ingenting är som det ska på den och man trycker fel, skickar sms innan man är klar, raderar sms innan man skickat osv osv. Bara jobbigt. Meeeeen, det verkar som miss X börjat mjukna när det gäller smartphones... Kan det bli ytterligare en iPhone i familjen tro???


MIN KONSTNÄRLIGA SIDA

Jag vet inte om jag sagt det men konst, musik och annat estetiskt är INTE min grej någonstans. Har alltid varit usel på det. Men jag har accepterat den delen av mig och bearbetat de genom att inte sätta mig i situationer då jag måste vara kreativ osv. Funkar riktigt bra faktiskt, tackar som frågar.

MEN att klottra i sitt anteckningsblock är nästintill oundvikligt. Då är det roligt. Att rita blommor, gubbar, fåglar (enkel variant såklart) är nog favoriterna. Men främst är det små gubbar. Eller gummor borde jag kanske kalla det, för det är nästan alltid tjejer jag ritar. Mycket roligare med stort lockigt hår och kläningen. Sen kan det också vara en bidragande faktor att det inte var så längesen jag lärde mig rita tjejer. En vanlig streckgubbe är ju inget märkvärdigt liksom. 


Ser nästan bra ut


Los favoritos

DET ÄR DEGARNA MAN MINNS

Dagen började med att övningsköra. Det gick faktiskt riktigt bra och jag körde bland lite gles trafik, men inte på ngn riktig väg. Hade en moped bakom mig och gaaaah vad jag var spänd. Men det gick bra, parkerade bara nästan på en trottoarkant men bara nästan. 

Senare blev det en sväng ut till golfbanan. Skulle prova lite kläder som vi i trummenäslaget ska ha på oss. Passade sen på att ställa mig på ranchen och nötte lite med den nya järn 6:an som jag provar och drivern. Jag gillar inte min klubbor, skaftet är så mjukt att det böjer sig när jag slår. Den nya jag testar har har stålskaft och är såååå bra! Älskar den! Snart är den officiellt min också!



Senare på eftermidagen drog jag in till staden för att träffa min pojkvän som jag inte sett sen i går morse (!!) Vi tog en promenad i det fina vädret och bara njöt av sällskapet och vädret. I alla fall jag, hoppas han också gjorde det..... Kolla vilken fin svan vi såg på vägen!



Joar var lite rädd för en svanattack under mitt fotande så han var smått... uppjagad. Men sicken fin bild jag fick till! Eller? Vad tycks?

NAIL POLISH MANIAC





Vad tycks? Fint nagellack? Fick det av min kusin i julklapp. Mina kusiner är väldigt modemedvetna osv medan jag knappt hänger med i svängarna. Gör liksom så gott jag kan bara. I alla fall så fick jag detta av henne och jaa, det är fint. Inget jag i vanliga fall skulle köpa kanske, men det är väldigt fint att ha till vardags måste jag säga. Ju mer jag tittar på det ju finare blir det.

Förr förra julen (2010) fick jag ett annat som var mer rosa likt fast ändå inte och det sa hon skulle bli väldigt fint om man är lite solbrun. Problemer är bara att jag inte blir solbrun. Jag blir röd i bästa fall på sommaren. Jag har alltså inte generna på min sida när jag vill ha en fin bränna. Men ändå så är nagellacker fint i sig. 


WUNDERBARA DAGAR

Japp, det har varit underbara dagar. Varför? Dels för att det varit SOL och varmt, man kan inget annat än njuta då. Sen har jag varit med min fina pöjk, och då kan man inte heller göra annat än bara njuta och ha det awesome!

Eftersom det är så fint väder skulle jag bara vilja vara ute varje sekund. Njuta njuta njuta njuta. För tänk om det slår om??!?? Näää, det tror jag inte det gör. Men visst, sol kommer det kanske inte vara varje dag.

Nej nu kan jag inte sitta här och skriva, solen skiner för Guds skull!


HUNGERSPELEN

Sitter i bilen på väg in till stan för att se The Hunger Games på bio med Felicia! Taggad till hundra är jag!! Felicia är taggad till tusen skulle jag tro. Till skillnad från mig har hon läst böckerna, jag är helt omedveten om vad som väntar.

Får hoppas jag inte råkar slockna under filmen... är lite trött redan nu..........

http://m.youtube.com/watch?v=qoUT7q2iTbQ


JÄMN NIVÅ


Ville bara meddela att min pojkvän är lika konstig som jag. Visserligen är jag kanske snäppet värre, men han kommer hack i häl tycker jag. Men det är det jag ääääääälskar med dig! <3

MITT HÖGRA BEN VÄGER 0.1KG MER ÄN MITT VÄNSTRA, JUST SO YOU KNOW

Min storebror håller på och säljer kosttillskottet Herbalife. Och i och med detta jobb har han en våg som skannar människan som ställer sig på den från topp till tå och så mäter den lite allt möjligt. Eller ja. Den mäster kroppsfett, muskelmassa och vattenmassa(?). MEN. Jag får inte testa denna roliga leksak. Varför? Jo för man måste vara 18 (!!!) och sist jag kollade var jag inte 18. Så den har jag inte fått testa nej. Vad jag istället har upptäckt är att Lok&Motion har en sådan manick. 

Sååååå... jag testade den ist. Idag. Efter träningen. Vet inte när det är bäst att testa den egentligen, men nu blev det efter träningen. Spänningen var olidlig. Kanske inte, men lite spännande var det allt. 

Detta blev resultatet (eller toppen av "kvittot") :



Lägre ner på kvittot kan jag se vad varje arm och ben samt vad bålen väger. Det är lite konstigt men väldigt roligt, speciellt när den visar bra siffror! Den visar att jag förbränner 1428 kcal när jag inte gör ett smack. Så jag kan ligga hemma i sägen en hel dag och ändå förbränna en massa. Crazy! Ska göra en ny skan om 1,5 - 2 månader, då hoppas jag på förändring åt det bättre hållet!

KORTKUNGEN

Jag älskar att spela kort, eller rättare sagt, jag älskar att vinna när jag spelar kort med ngn. Men okej, jag kan väl tycka det är roligt även om jag inte vinner, dock är det alltid extra roligt när man gör det. Är ingen dålig förlorare, så alla vet. Jag accepterar att man inte alltid kan bra bäst

Spelade mot pappa nu ikväll och jag VANN! Vi spela 8 ronder och jag vann 6 av dem. Jajamen, utklassning. Resten av kvällen har gått åt i soffan framför tvn gloendes på Breaking dawn part 1. Vet inte vad jag tkr om det? Den är bra fast konstig, blir nog bättre när sista delen också kommer ut. Då man kanske se hela och verkligen förstå historien. Har dock läst böckerna så jag kan den redan... Men iaf! Varit en mysig kväll med pärmen


SOL OCH INGEN RIKTIG SKOLDAG

Dagen började på gymmet med ett litet träningspass. Eller ja, gårdagen gjorde det. Jag är väldans dålig på att uppdatera här på bloggen märker jag. Eller en anledning till gårdagens dåliga uppdatering var att jag var fullt upptagen med att umgås med pojkvännen min. Han var jättegullig och följde med mig ut på årets första golfrunda på banan. Gick inte jättebra, men det är en annan femma. 

Ska bli så kul i sommar när han får en av mina tävlingar. Blir lite mer intense när det är på allvar. ååh återigen en väldig längtan efter sommar!!

Vad mer hänt idag?? Jo! Åkt skridskor med klassen. Kul, viker mig kanske inte dubbel dock. Sen så slutade jag skolan. Japp. Finito. MEN! Felicia tvingade(-ish) mig tillbaka till skolan så att jag kunde äta lunch med henne och vara sällskaplig. Och det var faktiskttrevlig. Sen hade hon lektion så jag strossade runt på stan tills hon slutade. Sen träffades vi på skolan igen. Sen skjutsade hon mig på cykel till centrum för hon skulle köpa godis. SEN, skulle hon hem så hon släppte av mig vid Wayne's (så att jag kunde köpa en chai latte) innan jag återigen gick till skolan för att möta upp Joar. 



Det blev med andra ord en massa gåendes igår. Fram och tillbak, fram och tillbaka. Men det var fint väder så det gjorde inte allt för mkt. 

Me löööööööv sooool

MÄH

Ursäkta, men vad hände med den värmen som var här i tisdags????? Jag njöööööt som bara den och trodde iaf att fler dagar skulle följa samma braiga mönster, men icke! Vissa av er kanske inte tycker att det var så hiskligt kallt, men isf håller jag inte med er. Det var kallt. Punkt. slut. Icke diskuterbart. 

Jaja, fler varma dagar kommer säkert. Jag har höga förväntningar på morgondagen faktiskt. Det tyder på att det ska bli runt 12 grader och sol..... skulle inte klaga om så blev fallet! Sen när det blir varmare kan man ju börja ta sig joggingturer utomhus också. Visst. Jag skulle kunna klä på mig mer och pallra mig ut nu, meeeeen nää. Inte lika motiverande att behöva springa runt som en michilingubbe. Vill kunna springa nätt och graciöst som en antilop.. typ. 

Idag! Idag har jag börjat ta tag i tränigen igen. Har slappat ganska så mycket förra och denna vecka. Verkligen slappat slappat. Gäspat när jag suttit på maskinerna som ska hjälpa till att forma kroppen. Inte jättepepp att se en sitta så. Men nu ska det bli ändring, sanna mina ord. Ska ta tag med morgonträningen också. Imorgon blir det som jag drar mig mot gymmet och gymmar loss. Sen efter det blir det skridskoåkning med klassen, och det är ju också träning så det blir dubbelt upp! Det gillas. 

Nix pix, sängen väntar, good night!


Bjussar på en ehm... supermanbild.

LUGNA PUCKAR

Idag började jag skolan halv 1! Sovmorgon here I come tänkte jag igår kväll innan jag gick och la mig. Senare insåg jag att så var inte fallet. Jag har en bok i svenskan som måste vara utläst till onsdag och jag hade ungefär läst halva, vilket innebär med enkel matematik att jag hade halva boken kvar. Så det blev ingen sovmorgon för mig med andra ord. Klockan blev ställd på halv åtta och då var det bara att ta sig ur sängen och greppa boken.


Det var faktiskt rätt skönt att komma upp så tidigt för då kunde jag ta det luuuugnt. Jag passade att åka in till stan och kolla runt i affärerna innan jag skulle luncha med mamma och sen bege mig till skolan. Jag tänkte att en timme skulle vara lagom att gå runt på stan, men icke, det var för länge. Tog mig 20 min sen hade jag gått igenom alla affärer och visste inte vart jag skulle ta vägen. Fick bli att vänta på mamma på hennes jobb, vilket inte var så dumt för då fick jag tid till att läsa ännu mer i boken. 

En sak fyndade jag banne med på min lilla mini shoppingtur! En ypperligt fin tröja/linne eller vad man ska kalla det. Materialet är nästan geomskinligt och den var väldigt böljande, mycket mycket tjusig. 


Fyndad på JC

ME LIKE SOL



Så här fint väder var det i Karlskrona idag!!

Guuud vad fint väder det var idag! Guuuud asså! TVÅ promenader blev det banne med idag. Så väldans härligt att jag inte finner ord. 

För er som undrar så har jag övningskört idag. Japp, det är vad jag gjort och sketan vad bra det går! Känner mig så STOR bakom ratten (förrutom precis i början när jag måste dra fram sätet så långt det bara går). Jag har varit och kört på 4ans växlen, uuuuuh tänker ni nu va?? Det är iaf känslan jag har när jag kör. En perfekt start kan få mig på bra humör hela dagen, jajamen, glad för de små sakerna i vardagen! 

Min dag har annars varit rätt lugn och fin. Så lugn att jag inte har något annat att berätta, chockerande. Men det är väl bäst att sluta när man är på topp antar jag, TJAAAAO!!

SWISCH

Gaaaah, veckorna går så foooort!! Det känns som jag knappt hinner blinka innan det är helg igen, och visst, det klagar jag inte precis över. Men om allt går så fort hinner man inte ta ett steg tillbaka och njuuuutaa. Sen går ju helgerna också fort så helt plötsligt är det måndag igen. Nej nu ska jag sluta vara pessimistisk! 

Vad fint väder det var idag! Åååh jag blir så lycklig av sol och värme! Man måste bara le när man är ute och går. Hann dock inte med en riktig promenad, men lite var jag allt ute. Bara för att jag kom in i en varm vårkänsla avslutar vi med en bild sen i somras!


EN DAG SENT.. MEN MEN

Ja, jag vet, internationella kvinnodagen var igår. Men jag hade inte tid att skriva ngt igår så det frå bli idag. Det är bra att en sådan dag fnns tycker jag. Det visar att vi är på väg i rätt riktning mot ett jämställd samhälle, även om vi har en långt bit kvar. 

På facebook var vi några som kom igång i en rätt intensiv diskussion och det är bara roligt. Det är roligt att höra andras åsikter (även om man blir riktigt arg av vissa). Men ibland tyckte jag att vi kom ifrån ämnet, jämställdhet. Någon sa att som tjej var hon nöjd med sitt liv och hon hade visst samma möjligheter som en man. Men att vara nöjd som tjej har ingenting med ifall samhället är jämställt. Man kan vara nöjd med sitt liv, och det är självklart att man ska vara det, men att nöja sig med mindre löner tycker jag inte man ska. Man ska inte bara säga "amen, det är så det är, bara att gilla läget".

Man ska inte alls gilla läget. Samma sak när det handlar om andra orättvisor, t.ex svält. Ska de fattiga länderna acceptera sin situation och inte försöka göra något åt det? Skulle inte tro det. Vi har möjlighet att göra något åt den situationen vi har mellan män och kvinnor och vi ska självfallet göra vårt bästa för att fylla igen den klyfta som bildats. 

Ett argument som kom upp i vår diskussion var "vi har det faktiskt bra jämfört med andra länder... det finns värre saker" och det är ju såklart sant. Det finns absolut länder som har det mycket mycket myyyyycket värre än vad sverige har. Men betyder det att vi i vårt braiga land sverige inte har rätt att fixa till de brister som finns? Ska vi vara glada att kvinnor "bara" blir våldtagna i vårt land, medan kvinnor blir mördade i andra? Nu har jag ingen källa på det men det är mer ett exempel.

Jag gillar själv inte att få höra att jag har sämre förutsättningar för framtiden, att jag är i underläge mot män osv. Det gör mig så arg och nästan ledsen, men det är så verkligheten ser ut just nu. Jag som kvinna måste jobba mycket hårdare än männen för att ha möjlighet till samma lön, även om jag är minst lika duktig i vanlig speed. Det som är bra är att vi går i rätt riktning, inte särskilt fort, men ändå i rätt riktning.

Det finns den gruppen människor som inte anser att det är något prooblem och väljer då att inte göra ngt för att påverka. Sen finns det de människor som gör allt i sin makt för att andra situationen och få ett mer jämställt samhälle. Vissa människor är inte ens medvetna om att denna klyfta finns. Vilken sida väljer du?


VÅREN???

Snart blir jag arg! Var är våren?!?? Visst visst. Vårtecken har börjat synas, men självaste våren är banne med inte här. Ursäkta franskan, men jag är less på kyla. Jag fryser 24-7 och det är en aning ganska jobbigt ja. Troligen kommer jag börja frysa även när termotern visar högre siffror ändå, meeeeen poängen är att det är kallt ute. och jag fryser mer än vad som behövs. -Skaffa varmare jacka, tänker du. -Sant, svarar jag, men man ser så ograciös ut och man känner sig för en michilingubbe. "Vill man vara fin får man lida pin" som mamma brukade säga när man var en mindre variant av sitt nuvarande jag. 

I alla fall. Vår, snälla rara söta, kom till karlskrona inom kort.

Med vänliga hälsningar
Andrea


...ISH

Ett himelenskt bra ord, ish. Det är som typ, fast det låter bättre. Funkar ungefär närsom. 

- Jag är hungrig-ish (jag är hungrig, men ändå inte)
- Fint väder idag -ish (Det är fint men kunde ha varit bättre)
osv osv osv osv

Enskilda ord eller meningar kan användas av ish. Himla praktiskt med andra ord. Jag vet inte vem smo myntade det, men jag har fått det ifrån min pojkvän bland annat och hans kretsar. Jisses vad man suger upp ny informtion som en svamp. Om det ändå vore användbara saker....

Som till exempel hur DNA ser ut och hur de för vidare information och hur celler är uppbygda. Ja, det hade jag haft nytta av att kunna eftersom jag ska ha prov i det på torsdag........... Men informationen jag läser vill inte riktigt fästa i hjärnan. Sååå jag är en aning lite stressad ja. Men istället för att fortsätta hänga här tar jag tillbaka mitt fokus i boken. Tummen upp för det... -ish


Hjälp...

FOTOGRAFERA LITE HÄR....

...och fotografera lite där. Vi (min familj) har kompisar som bor i Saxemara och deras hem kryllar av saker att fotografera. Visst, nu tänker kanske du att det finns saker att fotografera överallt och inte i deras hem just. MEN, deras saker är så fina och man inte kan göra annat än att fotografera dem. Hela derass hem är riktigt fint, och deras trädgård är såååååå fiiiiin. Speciellt på sommaren när allt står i blom. Den är fin på vintern också, men det är för kallt för att irra runt där och fotografera.

Vi var iaf hos dem för någon vecka sen för att bli bjudna på fika. Ypperligt trevligt och små gulliga semlor blev vi bjudna på. Jag kan dessvärre inte bjuda på bilder för de var inte en av de saker som var roliga att fotografera.

Jag är inte så förtjust i semlor, jag mer eller mindre hatar dem. Men om man gör en slät bulle och inte stoppar in massa av den dära grädden så kan jag absolut äta en eller två. Vilket jag gjorde... tror till och med jag åt tre.... Men tillbaka till saker som var kuliga att fotografera. Jag tror jag låter talspråket "en bild säger mer än tusen ord" tala för sig själv.




Kolla vad fiiiiin







Vad tkr du om att fotografera??


ÖVNINGSKÖÖÖÖÖRT

Jag har ööööövningskööööört! Ja herregud, det har jag gjort. Känslan. Kontrollen. Obeskrivligt nästintill! Jag kände mig så vuxen också. Det var lilla jag som satt bakom ratten liksom. Och det gick riktigt bra också. Mjukt och smidigt både bromsade och gasade jag. 

Jag kom upp i hela 30km/h och växlade till trean!!! Det enda som är lite jobbigt är allt man måste tänka på. Koppling hit och växel dit och gasa där. Men det gick! 

Ser fram emot nästa gång jag ska övningsköra! Blir väl ute på rosenholm den gången, det klassiska platsen att övningsköra på. 


//stolt-tjej_95

VÅREN ÄR I KROKARNA

Våren är på väg om inte redan kommen! Vädret idag har varit rätt så väldigt perfekt, tyckte kanske det var lite väl kyligt ibland. Men solen sken och det var underbart!

Idag har jag hunnit med två promenader. En med pojkvännen, päronen och mammas päron. Jag älskar att gå runt på sturkö, det är så fint där. På sommaren är det så underbart där. Åååå sakna sommaren!!!

Andra promenixen blev faktiskt på vägen hem från sturkö. Mamma släppte av mig och Joar vid trummenäs så vi kunde gå hem och njuta av det fina vädret. Det är bara att inse att jag är dålig på att ha vilodagar... "råkar" alltid ta en långpromenad eller liknande, dock inte i så jättehögt tempo. Sen kan man inte ignorera det fina vädret och inte gå ut, så är det bara.

När det är så fint väder känns sommaren och värmen inte så avlägsen. Den känns nästan greppbar. Tänk när det är shorts man kan ha på sig!! Aaah måste sluta längta och njuta av nuet!


MILEN!

Jajamen, jag sprang en mil i morse! Jag planerade inte det förrän jag satt i bilen på väg in till gymmet, men det kändes som en möjlig uppgift att genomföra. Jag vet om att jag är fysiskt kapabel till att springa en mil, om inte till och med lite längre, det största hindret är den mentala biten. Det var inget större problem de första 5 km, men sen fick jag peppa mig själv mer för att inte följa frestelsen att tycka på "cool down"-knappen. 

I vilket fall som helst lyckades jag! Jag sprang en hel mil! Sådana prestationer gör mig så stolt över mig själv, jag pressar mina gränser och sätter nya! Något jag dock inte är så bra på är att stretcha, till mitt försvar hann jag inte riktigt med det idag eftersom jag hade skolan att ta mig till. Resultatet av att inte ha stretchat är en väldigt stel Andrea... Får väl ta ett hörn i skolan och stretcha loss lite. 

I år har jag verkligen satsat mer på min träning. Jag ger allt och belöningen blir att jag tar mig nämre mitt mål. Det är 98 dagar kvar tills jag ska ha uppnått mitt mål. Får se hur det blir, men det känns som att jag har alla möjligheter att lyckas. Nu har jag ju inte sagt vad mitt mål är... och jag tror jag ska fortsätta hålla det för mig själv ett tag till. 


Stolt tjej som har sprungit en miiiiiiiil!