NJUTER AV ATT HA LOV

Idag är första dagen på mitt höstlov. Har spenderat det med att sova länge och sen haft körlektion samt umgås med min pojkvän. Igår skrev jag inget men det för var att jag kom hem så himla sent att jag så jag orkade inget mer än att sova. Anledningen till att jag kom så sent hem var för att jag hängde med och lyssnade när Joar repade med sitt band. De var väldigt duktigt tyckte jag, och även om jag är omusikalisk så kan jag höra när det låter bra tro det eller ej. Vill gärna hänga med ngn mer gång för det var roligt. Det gjorde det också värt att komma hem så sent som jag gjorde.

| Idag är det även vilodag för min del. Magen känner av gårdagens pass samt bicepsen men det är bara gott. Imorgon ska benen plågas tillsammans med Joar faktiskt. Är sista passet då jag kär maxstyrka, nästa vecka blir det uthållighet i två veckor. Ska bli skönt att köra uthållighet efter att ha kört maxstyrka ett tag.

| Nu ska jag hitta på ngt med Joar och hans bandkamrat Alfred på porslinan, dax att vara social med andra ord


WELCOME TRÄNINGSVÄRK

Aj. Jag har så ont i min mage så jag kan inte sträcka på mig utan att det smärtar, armarna kvider också. Tack och lov så har jag vilodag idag. Man uppskattar de dagarna lite mer när man har träningsvärk. Imorgon ska jag dock på att igen. Blir rygg och biceps som ska få plågas. Det är inte mitt favoritpass men det går an ändå.

| Idag hade jag inga lektioner på förmiddagen så jag skulle börja efter lunch. Riktigt gött kan man tänka sig, men så var inte fallet. Jag skulle på elevråd klockan 9 så jag var ändå tvungen att vara tidigt i skolan. Var INTE så pigg på det. Men jag spenderade håltimmen efter elevrådet med att titta på sista avsnittet av Torka aldrig tårar utan handskar. SÅ BRA! Jag gråter inte ofta när jag tittar på film men nu satt jag snyftade ljudligt...

| Nu blir det ta-på-mjukisbyxor-time, ha det!


MÅNDAGAR ÄR INTE SÅ ILLA ÄNDÅ

Idag började morgonen med idrott som ägde rum på Lok&motions träningssal där vi körde kick n' box. Förra året när vi körde det hatade jag det så mina förväntningar var inte så höga inför detta passet. Men till min förvåning blev det riktigt roligt! Vad hände liksom? Kände mig mer stark och orkade köra alla armhävningar på tårna, gött mos Andrea!

| Sen efter skolan körde jag mitt program 1 på gymmet. Denna vecka är sista veckan jag kör maxstyrka. Nästa vecka blir uthållighet i 2 veckor och sen tillbaka till maxstyrka 3 veckor. Älskar mins träningsprogram! Vågar pressar mig mer nu för tiden så det känns som jag utvecklas mer. Får hoppas jag inte bara inbillar mig utan att det faktiskt händer ngt!

| Imorgon är det vilodag, skönt det med


COOLASTE TRÖJAN I MINA ÄGOR

Jag är med päronen hos min bror i Malmö. Igår var vi hos min faster för pappa och alla hans syskon skulle reda ut lite saker från farmor och farfar. Jag kom inte i säng förrän halv 12 igår, vilket är 2 timmar för sent för min del. Får lite smått panik när jag inte får tillräckligt med sömn, men det är dock en annan historia.

/ Imorse var jag ute och powerwalkade. Hittar inte så bra i Malmö så jag gick bara på en raksträcka hela tiden, minimera risken att tappa bort mig själv. Älskar verkligen att ta en promenad innan frukost, blir så pigg resten av dagen sen. När jag kom tillbaka åt jag frukost, gjorde mig i ordning och sen åkte vi till köpcentret Mobilia. Fanns inte jättemånga affärer tyvärr. Men jag hittade ändå lite. Bland annat en tröja som får andra tröjor att se ut som sopsäckar. Vad som väntar nu är hemfärd till Karlskrona. Ska sitta i bilen och plugga franska... Yay...


JAG HAR FUNDERAT

Det jag gör mest i mitt liv för tillfället är att träna. Golfen har jag lagt lite åt sidan nu i vinter och istället fokuserar jag mer på min träning i gymmet. Baka gör jag inte heller jättemkt för det hämmar vad jag försöker uppnå i gymmet. Därför har jag frågat mig själv, ska jag göra om denna blogg till en blog med fokus på träning? Skulle ni som läser ändå vela läsa den? Jag skulle nog finna det roligare att skriva här, vilket definitivt skulle vara ett plus. Just nu har jag inte skrivit så mkt för jag känner mig kluven om vad jag ska skriva om. Kanske är träning svaret? // om jag skulle skriva om träning ist vet jag inte om jag ska göra om bloggen... Dock har jag inte några jättebra kunskaper om hur det går till, men man har ju vänner man får muta. Vad säger ni? Låter det som en idé? Skulle ni fortsätta läsa? Jag lovar att bli bättre på att skriva isf!


UTVILAD OCH REDO FÖR DAGENS UTMANINGAR

Eftersom det är söndag kommer jag nog inte stöta på så många utmaningar. Den enda utmaning är att skriva på en uppsats vi har i samhällskunskap. Vi ska skriva om politiska ideologier, INTE min grej. Jag är så okunnig när det kommer till den fronten, men meningen är väl att vi ska lära antar jag.


I natt sov jag 9 timmar. Ett lagom antal timmar tycker jag. Vaknade klockan halv 8, ni får själva räkna ut när jag somnade. Halv 8 är ändå rätt tidigt så jag visste inte vad jag skulle göra. Försökte somna om, men det är inte något jag är vidare bra på så det blev helt enkelt att morna sig. När jag sen vaknat lite mer till liv bestämde jag mig för att ge mig ut på en powerwalk innan frukost. Gjorde det i onsdags och det kändes som en hit så varför inte ta en favorit i repris? 

Det duggregnade lite när jag började min promenix och det blev hela tiden lite värre. Som tur var började det inte spöregna förrän jag kommit hem och varit hemma en stund. Var riktigt skön och man känner sig så duktig som hunnit med det och sen har hela dagen framför sig! Testa själva så får ni se


IT'S BEEN A WHILE

Ja, jag har slarvat med att skriva här. Ja, det var längesen. Nej, det har inte hänt helt awesome saker i mitt liv ssom gjort att jag varit fullt upptaget för att skriva några ord för att visa att jag andas. Jag har helt enkelt inte orkat skriva in mitt användarnamn och lösenord. Okej? Är jag ursäktad? Kan vi gå vidare? Bra!


Jag minns inte när jag senast skrev här. Visst, jag kan kolla i historiken, men det orkar jag inte just nu så för tillfället är vi ovetandes. En lite större grej som hänt är att jag och min fina pojkvän har firat ett år tillsammans. Faktiskt nu i helgen. Vi åkte till Ronneby Brunnspark och hade en liten picknick, galet mysigt måste jag säga. Vi var lite oroliga för att det skulle regna eftersom det hade gjort det hela veckan ungefär, men vi hade sån tur att det var uppehåll och hyfsat varmt. 

Något som mer hänt är att jag kommit igång med min träning på allvar igen. Jag tränar inte 6 dar i veckan för det pallar jag inte, men 3 dagar blir det. Sen har jag olika träningsprogram jag följer på olika dagar. Känns så grymt pepp och nu ska jag verkligen vara seriös av mig. Inte slappa ihop om ngn vecka och hamna på ruta ett igen! Har bara tränat 2 veckor, men det känns som jag reda ser och känner skillnad. Kan jag inbilla mig? Är det möjligt att efter 2 veckor, endast 6 träningpass se och känna skillnad? 

Igår blev det 3 timmars träning sammanlagt. Liiiite mycket faktiskt. Men det ska inte bli en vana, kanske bara någon gång ibland jag kör ett pass extra. Sen har jag börjat ta med mellanmål till skolan. Pinsamt i början, nu känner jag mig bara cool med min kylväska. Eller kanske inte cool men ja.. mindre pinsam...

Nu ska jag faktiskt snart ta och äta mitt första mellanmål för dagen, hajdå.