ÄNDRADE PLANER

Jag spelade en rond men sen avbröt jag och helgen fick planeras om. Anledningen till avhoppet är okänt, iaf för er.

Vi har kollat på båtar. Eller mamma och pappa har mest kollat på båtar, jag satt i bilen och läste bloggar, närmare bestämt Fredrik Backmans blogg. (Borde jag satt länken under blogg där? jaja) Han skriver så galet roligt och bra så jag sitter och skrattar för mig själv innan jag ens hunnit läsa poängen med texten.

Sen åkte vi till en restaurang och åt. Laxbutiken tror jag den hette. Väldigt gott var det. Grillad lax med citronsås. MUMS


Imorgon blir det nog en lugn morgon och sen en sväng in på Ullared innan vi beger oss hem till karlskrona igen.

 

DÅ VAR MAN I GBG FÖR TREDJE GÅNGEN

Jag är i Gbg med mina päron denna gången för jag ska tävla i helgen. Har inte hunnit spela in eller någonting. Det enda jag gjort är att kolla på banan på datorn. Kommer säkert gå bra ändå. Ska ta det som det kommer, precis som jag gjort med andra tävlingar under säsongen och då har det gått rätt bra ändå.

Hotellet vi är på har vi tydligen varit på förut men jag känner inte igen det alls. Första rummet vi var på var rätt fult inrett. Och bredvid vårt rum bodde det några som hade hund. Jobbigt, speciellt när jag ska upp tidigt imorgon och inte vill bli väckt mitt i natten eller liknande. Så vi fick helt enkelt byta rum. Rummet vi bytte till var en våning upp och så mkt finare inrett. Troligen blir det finare för varje våning man kommer upp. Det var nog tur i oturen att vi fick byta rum. Det vi har nu känns mycket fräschare.

Första rummet

Bättre rummet

VART TOG SOMMARLOVET VÄGEN??!!

Imorgon börjar skolan igen. En tyst minut för det.

Men faktiskt så ska det blir lite skönt att komma in i rutinerna igen. Och träffa sina klasskamrater ska bli trevligt. Men själva arbetet och pluggandet ser jag inte fram emot. Alla säger också att 2an är värst, vilket inte känns särskilt uppiggande. Ska försöka ta en sak i taget och framför allt lära mig att planera arbetet så jag slipper stressen i slutet. Har upplevt tillräckligt av det känner jag.

Jag ska iaf njuta av min sista dag i frihet. Ut och måla lekstugan tillsammans med mamma står på schemat sen får jag se vad som händer resten av dagen

Bilden är från förra årets höstlov när jag och familjen var i Dubai


HALLI HALLÅ

Jag är dålig på att blogga på sommaren. Går inte att dölja sanningen längre, lika bra att lägga korten på bordet. Jag kommer bli bättre när skolan och rutinerna kommer igång, det är jag väldigt säker på. Tills dess: stå ut med de oregelbundna inläggen.

Idag har jag haft en seg dag. Visste verkligen inte vad jag skulle göra. Mamma sa att jag kunde börja måla lekstugan som vi tänkt ett bra tag nu. En bra idé tyckte jag så jag satte igång. Målade inte hela dagen. Hade jag gjort det hade jag kanske hunnit klart med hela, men istället kom jag bara halvvägs. Är kul att måla tycker jag. Speciellt när man verkligen ser skillnaden och ser hur fint det blir. Då blir man gla'. Imorgon ska jag på att igen!


JAG SITTER IN DA CAR PÅ VÄG HEM

Var har du varit undrar ni kanske nu? Har ju varit dålig på att uppdatera nu igen. Lathet skyller jag på. Jag har i alla fall varit i huvudstaden. Har tävlat och shoppat och kollat på båtar. Tävlingen gick hyfsat, vet dock inte vilken placering jag kom på för jag kan inte kolla det så den infon får jag dela med mig en annan gång. Jag har hittat en massa fina grejor när jag handlat, kanske visar någon bild senare, är vårt att ta kort på saker i bilen när de ligger i påsar. Vi har varit i Sthlm från måndags till idag, lördag. Varit en väldigt rolig och trevlig resa tillsammans med mina föräldrar. Nu ska jag sitta i denna bur som kallas bil i 5 timmar om inte mer. Om ni vet något underhållande får ni gärna dela med er av det. OBS! Har inte mkt plats att jobba på, just sayin'