MATEMATIK - GÅ HEM

Jag orkar inte med matten för tillfället. Prov på torsdag och jag kan kanske 1/4 av det vi ska kunna. Det är logitermer, grafer, linjära funktioner, reella lösningar osv. Jag ORKAR INTE just nu, men imorgon ska jag plugga som om det inte fanns någon morgondag. Förhoppningsvis sitter allt till på torsdag... Önska mig lycka till men nu lägger jag ner pluggandet för ikväll.

JAG GLÖMDE SÄGA "PEPPA PEPPA TA I TRÄ"

Jag gillar som sagt att vakna i tid så jag slipper stressa. Ja. Lustigt nog blev inte denna morgon som jag hade tänkt mig, alls. Det var inte så att jag vaknade 10 minuter senare än tänk eller så, nej nej. Jag vaknar då jag egentligen borde vara på väg ut genom dörren och på väg till bussen. Jag hade alltså ställt klockan som jag skulle och den ringde som den lovat. Det jag då inte gjorde var att snooza, som jag för övrig gör varje morgon så jag får morna mig lite. Men idag var tydligen ingen sån dag. Idag var en dag då sömniga Andrea bestämde sig för att stänga av klockan helt och istället vakna 20 min innan bussen gick. Ni kanske tänker att det är gott om tid för att göra sig i ordning och gå till bussen, men problemet är att jag har en kilometer att gå till bussen. (ja jag bor i skogen). Så de 20 minuterna behövde jag om jag ville ta det lugnt upp till bussen.

Jag hade alltså 20 min på mig att klä på mig och ge mig ut till bussen och hinna. Det tog min hjärna någon minut innan den insåg att jag verkligen behövde stressa. De första 2 minuterna var alltså inte så effektiva. Jag skippade frukosten, var ändå inte hungrig, och jag hann inte sminka mig helt så med lite sömniga ögon for jag ut genom dörren 10 min innan bussen skulle gå.

Det är nog det snabbaste jag tagit mig till bussen. Sprang lite ibland och gick snabbt som tusan ibland. Efter 6-7 min stod jag uppe vid busshållplatsen, lite omedveten om vad som hänt denna morgon, och väntade snällt på bussen. Jag lyckades iaf ta mig till skolan i tid. Detta är dock ingen rutin jag vill göra till vana så imorgon ska jag vakna i tid (PEPPA PEPPA TA I TRÄ!!!!!!!!)

Har tränat idag också. Gick bra. Tränade med en kompis. Väldigt roligt var det. Kommer ha ont imorgon efter passen. Over and out!

FIKA HOS MORMOR OCH MORFAR INNEBÄR ÄTA TILLS MAN SPYR, TYP

Okej, självklart kan en människa med disciplin veta när man ska sluta äta för att slippa ha den där må-illa-känslan. Jag är inte den människan, så därför fick min mage lite mer kakor än den klarade av. Men jag skyller på mormor, hon får sluta upp med att baka goda saker. Hädanefter förväntar jag mig det äckligaste kakorna man kan tänka sig. Eller inte. Mormors kakor rockar och jag vill att de ska fortsätta göra det. Totalt tror jag att jag åt 4 bullar och oändligt många havreflarn. Whatcha gonna do about it??

Nåväl. Dagen har varit bra. Jag har övningskör en massa med vår fina lilla bil. Jag kan ta ett kort på den någon gång så ni kan bli avundsjuka. På sommaren kommer jag känna vinden i håret om vi säger så. He he he. Jag älskar att köra bil! Längtar tills jag kan ta körkort. Visserligen vill jag inte ha en egen bil, men jag kan låna mammas eller pappas. Använder mig bara av hundvalps looken så är saken biff.

Imorgon nalkas skolan. Tyvärr. Har dock sovmorgon imorgon så det gör allt lite bättre! Ska ta vara på vartenda minut av den. Stiga upp i sista stund och rusa till bussen. Jag tror inte jag skulle klara det. Gillar att sova visserligen, men hatar att stressa så nej tack. Jag vaknar i lagom tid imorgon. Halsontet har börjat släppa så imorgon drar jag till gymmet och kör på riktigt!

Utkast: Jan. 26, 2013

Det blev ingen träning för min del igår för jag hade fortfarande ont i halsen. Så efter skolan åkte jag hem direkt och sen åkte jag in igen för att gå på bio och äta med min väldigt fina vän. När man inte träffas så ofta blir sådana här små träffar väldigt uppskattade och trevligt. Man har så mkt att prata om!

Idag ska jag faktiskt in till gymmet. Har lite ont i halsen, men jag tänker mer titta på vikterna. Ska träna med en person som jag inte träffat så mkt utanför skolan så det ska bli kul. Alltid kul att lära känna nya och hitta nya träningskompisar. Får bara hoppas att jag klarar av att ta det lugnt. Men det ska nog gå! Ha en bra lördag så hör vi senare!

HALSONT VAR DET HÄR JA

Idag har jag varit hemma från skolan då jag hade en brinnande boll i min hals imorse. Det brände och gjorde ont och allt jag ville göra var att somna om och vakna utan det onda. Tyvärr gick inget av detta och jag fick spendera min dag hemma.

Jag absolut hatar att vara sjuk. Okej, nu tänker ni "meeh, vem gör inte det liksom??" Och det ligger sanning i det. Men låt mig förklara varför just jag avskyr det så mkt. Först och främst blir man helt förslappad och svag. Man orkar inte mer än att tycka synd om sig själv. För det andra har jag en dentens att äta massa när jag är sjuk. Jag är liksom hungrig hela tiden. Vilket är lite jobbigt. Man försöker äta nyttigt de första två turerna till kylskåpet, men sen blir inställningen "what the hell!" och så tar man första bästa man kommer åt. Det är mina huvudproblem när jag är sjuk. Jag vet, otroligt jobbigt. Sen är man hemma och sjuk och tänker att man nu har tid att göra lite skolarbete. Har man det? ja absolut. Gör man det? Verkligen inte. Min koncentrationsnivå må kanske inte vara den bästa i vanliga fall, men när jag är sjuk har jag ingen. Min skala är på minus. Så, ja. Att vara sjuk är inget jag skulle rekommendera.

Jag måste vara frisk imorgon då jag ska ha en redovisning i skolan, gymma med en kompis efter skolan och sen på kvällen gå ut och äta och gå på bio med en annan kompis. Så, nej tack till halsont imorgon!

Nu ska jag iaf ut och andas lite. Finns inget syre kvar i vårt hus snart.

I AM BACK ON TRACK! AGAIN...

Det finns jojobantare och de finns jojobloggare. Jag är en jojobloggare. Jag är jätte ihärdig, men sen helt plötsligt slutar jag. Jag har tänkt trycka på blogg.se appen på mobilen men har bara inte kunnat. Har inte vetat vad jag ska skriva. Men nu såååååååå. Jag ska försöka skärpa mig, det tummar jag på. 

Såatteeh... Vad har hänt sen det senaste blogginlägget? Det har varit jul, nyår och början på en ny termin i skolan. Jag går inte in mer på det för det är för mkt. Bloggen har fötts på nytt och då ältar man inte gamla saker. Jag har kommit in i vanlga rutiner sen jul. Träningen har mitt fokus igen. Jag ska bli en biff. Eller en stek. Får se med tiden vad det blir. Har i alla fall ett nytt mål, klara av 100 kg i benpress. Finns en maskin på Loket som blivit min nya favorit. Den är bäst. Försutom att positionen man sitter i inte är så smickrande, men det är något man ser förbi. Vore så coolt att säga att jag kan ta 100 kg i benpress. Har klarat 70kg och det är ändå 20kg mer än min egen vikt så det är rätt coolt det med. Men tänk att ta dubbelt. Jag häpnar av tanken. Jag kommer dock inte sätta en viss tid på mig. Det får ta så lång tid det behövs för att jag ska uppnå det. Kanske blir det om 6 månader, ett år eller två år. Ingen vet. Men jag meddelar er hur allt går och om jag gör framsteg, tummis på det med!


Jag sitter i skolan nu på en lektion och jag tror läraren uppskattar om jag gör det jag egentligen borde sååååå.... HEJDÅ