DET HAR VARIT SNÖKAOS ÄVEN HÄR PÅ BLOGGEN

Nej det har det egentligen inte, men ja försöker komma på en ursäkt till varför jag varit frånvarande. Den verkliga orsaken är lathet. Jag vet, skamligt. Ska sluta upp med det och ta mig i kragen. Okej? Okej!

Dock har det varit lite snökaos ute i verkligeheten. Från ingenstans kom snön i helgen. När jag fick reda på det trodde jag inte alls på det. Vi fick ingen förvarning liksom, det bara var där helt plötsligt. Det fina nu är att det börjar regna vilket bildar slask. Snö + regn = slask. Enkel matte. Jag är inget stort fan av slask. Ni kanske är det, men jag föredrar hellre att vara kall än att vara kall OCH blöt. Nej tack. Måste ändå säga att det är väldigt fint med vitt på marken. Det är så juligt. Kommer säkert dissa det ett par dagar efter julafton. Men det hör nästan till. Varje år, samma visa. - Åååh vad kallt det är. - Ska det vara såhär kallt får det banne med komma snö. - Jisses vad mycket snö vi fått. Bara det nu håller sig till jul. - Jippi, jul och snö. - Nu får det vara nog med snö, var ju julafton för fyra dagar sen, nu vill vi ha sommar!

Aldrig är vi nöjda. Är inte det lustigt? Vi i Norden har ändå alla årstider. Vi får uppleva allt, men ändp klagar vi på att det inte är precis som vi vill ha det. Jag ska ändra mig! Nej antagligen ska jag inte det. Kommer fortsätta klaga tills den globala uppvärmningen ger mig det klimat jag vill ha. Och då kommer jag böja klaga på det. Ni får lära er att leva med det.

Nåja. Tillbaka till idag? Idag har jag varit i skolan, som vanligt. Gillar inte tisdagar för övrigt. Avslutar med 2 timmars franska. Ja ni hör ju själva. Dock var det lite roligt idag. Vi fick tillbaka vra prov som vi skrev förra veckan. Resultatet av det kan antingen bli gråt eller gråt. Det ena är glädjetårar och det andra är bara ledsna tårar. Men ni har kanske redan listat ut att det är glädjetårar för min del? Varför annars en bra dag? Det gick bra för mig! På franskan! Jag är i chock. En lycklig chock visserligen. Jag pluggade som tusan och det lönade sig. Vad mer kan man begära? Är på vippen att hålla tacktal ska ni veta, men jag gör det inte. 

Nu sitter jag på Porslinan och pluggar (eller just i denna stund skriver jag på bloggen), dricker te och ser allmänt cool ut. Jag hoppas jag ser cool ut iaf. Och inte nördig. Passar redan inte in på porslinan med min look så jag vill inte dra ner mig själv ännu längre ner i smutsen. Nåja. Ska nu smutta vidare p åmitt rabarber och vanilj te. HA DET!