MINA NYCKLAR



Där har ni mina nycklar, eller i alla fall en liten skylt som visar att det är mina nycklar. En aning orelevant bild till ett inlägg som inte är genomtänkt. Behöver väl egentligen inte ha tänkt igenom innan vad jag ska skriva, men det bli såklart lite lättare att skriva då. 

Idag på svenskan hade vi en diskussion om kvinnligt och manligt. Det är kul att diskutera saker, men idag kände jag mig inte på hugget så jag satt med och lyssnade. Slängde dock in lite kommentarer då och då för att göra läraren glad. Men hela diskussionen kan göra en arg om man diskuterar med en person som är helt tvärtemot en själv. 

Nej, det är nästan så jag blir upprörd bara av att tänka på det, så jag släpper det och lämnar inlägget såhär. Kanske ska diskutera detta med mig själv någon gång? Vad tycker duuuuuu om detta ämne??

SVETT ÄR SVAGHET SOM LÄMNAR KROPPEN!

Detta inlägg är lite sent. Skulle egentligen skrivit det igår, men jag var så trött när jag kom hem så det blir nästan sängen direkt. Anledningen till min trötthet var 2 timmars oavbruten träning. Det var inte samma träning heller, utan det var 4 olika pass. I 30 minuter plågades man under varje pass.

Först blev det bosu, inga problem. Det enda var att jag kände av lite träningsvärk i benen sen kettlebell jag körde i söndags. Bosun blev avlöst av powerpump, vilket var joooobbigt. Jag la på lite extra vikt än vad jag brukar ha, och det kändes, but it felt good!

Efter det blev det core, jobbigt, men inte i närheten av det jobbigaste. Det jobbigaste var nog det sista, spinningen med pulsband. Herregud säger jag bara. Det fanns tillfällen då jag vill fejka yrsel för att kunn gå därifrån, MEN det gjorde jag inte. Jag höll ut i 30 min och kände mig redigt stolt efteråt. 

När man kommer hem efter att ha tränat ett riktigt hårt pass känner jag mig faktiskt stolt över mig själv. Jag är stolt över att jag är så diciplinerad och tar mig själv till gymmet så ofta som jag göra och varje gång göra mitt bästa efter de förutsättningar jag har. Då har man rätt att vara stolt tkr jag.

Vad är bra mat efter träning? Jag vet att man ska äta protein, men det vore kul att hitta lite nya saker man kan äta oh variera kosten lite. Igår testa jag i alla fall rågmacka med skinka och avokado och en blåbärsyoghurt vid sidan om. Gott och lagom! 


ser kanske inte så lockande ut, men det var gott!

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Sitter i skolan och sista minuten pluggar. Eller okej, det är kanske inte sista minuten eftersom vi inte har religion förrän i eftermiddag, men måndagar är sådana dagar där man sällan hinner plugga emellan lektionerna. Vilket är sisådär, när man glömmer göra franskaläxan har man cirka 5 min på sig att öva in glosor, verb, översätta text och lära sig läsa texten. Cirka en minut åt varje moment. Men det brukar gå att smygplugga under början av lektionen. Men nu ska vi inte tro att jag är oansvarig och inte gör mina läxor, nej nej. Den vanligaste anledningen till att jag måste sista minuten plugga är för att jag glömt någon del av läxan som alla andra gjort. 

Jaja, sånt är livet. Ena minuten vet man vad man ska göra, andra har man totalt glömt bort och sitter på facebook istället. 


Religionsplugg.....

LAST DAY OF PEACE

Lovet slutar idag. Finito. Men det gör väl inte så mkt antar jag, ska bli skönt att komma tillbaka till sina rutiner med träningen osv. Jag gillar såklart lov, men jag är alltid så rädd att jag ska komma ur mina vanor alldeles för mkt... Borde jobba på diciplinen kanske? 

Eftersom vi varit i väg har jag inte tränat som jag brukar, har dock tränat ändå för skidåkning är jobbigt. Men som sagt, jag har inte tränat som jag brukar. Så idag tränade jag två pass för att komma in i gamla vanor och det gick bra! Första passet var med kettlebells och jag ville nästintill gå och dö vissa gånger under passet. SÅ. JOBBIGT.

Men jag undvek det och kämpade vidare. Instruktören tkte det var rätt jobbigt också och det känns ju alltid lite bättre. Ett tag var han så röd i ansiktet och tog i så mkt att jag trodde ansiktet skulle sprängas, no kidding. Men han unvek det han också. Skulle bli jobbigt för oss som tränade, vad skulle vi gjort liksom? Sakta lämnat salen och aldrig pratat om det igen kanske? Nää, det vore dumt. De kan se i maskinen vilka som var med på passet nämnligen.

Vi har religionsprov imorgon... brutalt att sätta ett prov precis efter lovet om jag får säga det själv. Kom på det i morse så jag borde nog bege mig och plugga, kan bli jobbigt imorgon annars. 


Jag vill gå och gömma mig av tanken på prov!

VARFÖR GLÖMMER VI DET VI BORDE MINNAS??

Varför är det så lätt att glömma saker?? Speciellt de saker man inte får glömma... När mamma ber en komma ihåg en specifik sak när man ska åka med pappa och handla, så är det på något mystiskt sätt just det man glömmer. Jag är väl pappas flicka antar jag!

Jag har dock mitt lilla knep om jag kommer på nåogt jag glömt packa, kanske glömt lägga ner skorna i träningsväskan exempelvis. Och det knepet är att intala mig själv att jag kommer glömma att packa ner det, och samtidigt visualisera när saken ligger och var jag ska lägga det. Jättesällan jag glömmer då! Så knäppt egentligen.... men det funkar för mig så jag kör vidare på det. 

Hjärnan är knas. Saker man vill glömma hemsöker ens minne när man minst anar, medan de minnen man vill bevara ibland försvinner. Jag ser inte logiken?!? Meningen är kanske inte att det ska finnas en logik, hjärnan ska väl vara lite av ett mysterium antar jag, spänningen ligger i ovissheten. 

Vart är jag på väg med dessa omotiverade tankar? Ingenstans är nog svaret på den frågan. Kanske borde ge Melodifestivalen mitt fokus istället för dessa konstiga tankar. Får bli så!


Knaaaaas

TILLBAKA TILL CIVILISATIONEN

Eller ja, nog finns det lite civilisation i Värmland. Men det är knappt. Något annat som oxå var en bristvara var internetuppkoppling! Galet alltså, enda stället där det fanns riktigt bra täckning var i skidbacken och där har jag annat för mig än att fälla upp datorn och skriva ett inlägg.
På tal om det, skidbackar, så är det just där som jag spenderat den största delen av tiden här i Branäs. Jag skulle troligen inte åka till Värmland med målet att bara ta det lugnt, iaf inte i vintertider som dessa. Skidåkandet gick redigt bra iaf! Tror det är för att min fysik blivit bättre som gör att jag åker bättre. Det blir så mkt roligare att åka när det går bra och fort! Kom upp i 72km/h sista dagen, vilket är rätt bra tkr jag.
Det har faktiskt inte hänt så mkt mer än det. Vi åt ute sista kvällen på en restaurang som var på anläggningen och det var riktigt mysigt! Fint inrett med fin belysning och ja, allt var perfa bara.
Så nu sitter jag i bilen hem och kommer sitta i den 55mil till, vilket är många timmar.
En viktig sak! Jag trillade inte en enda gång, det är bra!
image description
Redo för första åket!

image description
Fanns 3 backar att åka på, men det var okej ändå

NADA

Det känns verkligen som jag gjort nada idag. Så sjukt jobbig känsla. Och när jag tänker tillbaka har jag inte gjort ngt speciellt... Hmm... En anledning kan vara för att jag är rätt trött hela tiden. Träningen tär på en, men det är en bieffekt jag kan leva med. Jag menar, det är rätt skönt att sova faktiskt. 

Funderar dock på att lugna ner träningen ett litet snäpp ngn vecka. Bara så att kroppen hinner ifatt lite bättre... Passar kanske bra att jag ska iväg till Branäs (skidort) under några dagar på lovet. Visst, att åka skidor är ju inte precis samma sak som att chilla i en hängmatta, men det är heller inte samma sak som att slita i gymmet. Tycker det är ett väldans bra mellanläga faktiskt. 

Ska bli så jäkla gymt att åka skidor!! ÄLSKAR DET! åååh, vad jag längtar! På lördag börjar vår resa. Det är en bra bit upp till Branäs, ungefär 9 timmars bilresa, så för att vi ska orka åka skidor på söndagen bestämde vi oss för att ta den största delen av resan på lördagen. Jag tkr det är perfa. Måste dock ta med skolarbete som jag borde ligga lite mer i fas med, men det kan jag leva med, flitig som man är.......... 

Nästa gång det blir ett inlägg här är antagligen på vägen till fjällen eller i fjällen. Kärlek till att åka skidor asså. 

Kom på att jag har en ny jacka och nya termobyxor som kommer göra mig både synlig och snygg i backen, ännu en anledning att längta!!


GLAD ALLA <3 DAG!

Då var det dags igen för kärlekens dag. Dagen då man ska visa lite extra kärlek för sina medmänniskor. Det är en fin tanke med denna dag, för även om man ska visa kärlek varje dag är det lätt att glömma det i vardagen. Detta är nog första gången jag faktiskt har ngn att fira alla hjärtans dag med så det kändes ännu mer super när denna dag kom. Jag till och med hoppade över ett bosu pass för att gå och fika med min darling. Visserligen hade jag tränat på morgonen (sprang i 45 min!!!), men ändå, träningen betyder mkt för mig så att jag offrade dagens andra pass var en fin liten gest åt min fina pojkvän.

Vi kilade till Lennarts efter skolan och satt där och myste som det fina lilla par vi är. Ska jag gå in på detaljer om vad vi beställde? Jag kan iaf säga det viktigaste som vi båda beställde, chai latte. Så himlans gott äre asså!

Måste återgå till la plugg nu. Glad alla hjärtans dag!



Darling och jag på café

Cupcakes avec mockakräm

Sist jag bakade glömde jag som sagt att jag hade mina söta små formar så det fick bli ett vanliga i papper. Denna gången glömde jag icke så äntligen fick jag se hur det blev med dem. Denna gången bakade jag nötcupcakes med mockakräm. Jag är dock nötallergiker så det var inga nötter som kom i närheten av mina cupcakes. Istället tog jag choklad. Funkade helt okej. Jag kan inte säga om det blir bättre eller inte med nötter istället. Men iaf, här är en bild på de små bakelserna och da recept.


Måste säga att bilderna blir såå bra med Instagram!


Ingredienser:
1 3/4 dl vetemjöl
1 krm salt
½ tsk bikarbonat
75g malda eller hackade nötter/choklad
1dl strösocker
90g mjukt smör
1tsk vaniljextrakt (Jag hade dock inte det så jag til vaniljsocker)
2 ägg

Mockakräm:
100g mjukt smör
½dl vispgrädde
1-2tsk pulverkaffe
3dl florsocker

Cupcaken: Sätt ugnen på 175 grader C. Rör ihop, vetemjöl, salt, bikarbonat och nötterna/chokladen i en bunke. Häll strösockret i en annan skål. Klicka ner det rumsvarma smöret i sockret. Tillsätt vaniljextrakt eller ngn annan smaktillsats. Vispa smör och socker pösigt. Knäck ner det ena ägget och vispa. Knäck sen ner det andra ägget och vispa väl. Häll i mjölblandningen i ägg, smör och sockersmeten. Vispa smeten i 2-3 minuter tills den är riktigt sllät och luftig. Klicka ner smeten i formarna och grädda i 15-20min, beroende på storleken. 

Mockakräm: Blanda, smör, vispgrädde, pulverkaffe och hälften av florsockret. Vispa blandningen i 3-4 min eller tills den är slät och luftig. Tillsätt resten av florsockret och vispa sedan i ytterligare 2min. Spritsa sedan på krämen på cupcaken. Jag spritsade inte, utan mer kladdade ut det. Sätt in i kylen sen så inte krämen smälter på kakorma.

MYSPYS

Idag, idag har det varit en bra dag! Varför? Jo för jag vaknade hos älsklingen och vi har gjort lite mysiga saker osv. Vi tog oss en tur till bryggarberget med varm choklad och riskakor som proviant. Vädret var perfa och sällskapet var super. Väldans mysigt var det med andra ord.

Det blir dock kallt efter att man suttit på en bänk och bara suttit så vi fick dra oss tillbaka med frusna fötter och händer. Väl inne i hemmets lugna vrå blev det mat.

Det känns så konstigt att skriva om sin dag. Varför gör vissa det? Är det kul att läsa om det? Jag finner vissa bloggares vardag intressant att läsa och anledningen till att jag gör det är för att de skriver så himla bra. Man kan nästan leva sig in i situationen de var i. Väldigt roande att läsa iaf.

Hmm... Kan meddela att jag testat på ett nytt träningssätt, iaf för mig, skicatången. Jag var på Friskis & Svettis och stod och biffade mig vid de stora killarna. Var inte ensam dock, hade nog inte vågat vara vid skivstängerna och de fria vikterna ensam. Min goda vän Philip var med mig och visade några jobbiga övningar. Efter vi tränat klart med skivstången fick jag reda på att bara stången vägde 20kg! 20kg!?! Jag trodde typ 10kg allt som allt med extra vikter och allt. Men nej, 20kg var det! Jag är i chock (och lite impad över mig själv..)

Nej men nu avslutar jag detta inlägg så pojkvännen ska få läsa det!

image description

HÄNDER IDAG?

Jo, skola först och främst. Började kl. 8 med idrott och vi körde Kin-ball. Så. Kul. Mitt lag krossade motståndarna, båda gångerna vi körde. Åh nejnej, jag har ingen vinnarskalle....... Även om jag älskar att vinna är jag ingen dålig förlorare, true story. Tillbaka lite till Kin-ball, det är helt seriöst så roligt att det borde finnas lag som tävlar i det i Sverige. Ska nog dra igång det... eller inte, orkar inte ta tag i sådant. För mkt ansvar osv. 

Denna skoldagen är kort, men den känns banne med som den längsta! Tänk dig att börja klockan 8 på morgonen med idrott och sen gå till kvart i 1 utan att äta lunch. Jag lever varje torsdag på frukt varje timme. Och Felicia får stå ut med med mig som tjatar om att jag hungrig varje gång det ger mig tillfället, he he he.... 

Vad händer efter skolan då? JO! Jag har min golfprofil. Det har jag varje torsdag. Lite perfekt sådär. Efter det brukar jag på kvällen köra bosu med Felicia. Det är ungefär samma rutin varje torsdag. Men det har jag inget emot. Kan vara för att bosu är såååååå roligt att det är förgyller dagen även om den varit dålig förövrigt...? Who knows. 

Nu sitter jag hemma vid köksbordet och väntar på att ugnen ska värma klart min mat. Tar underbart lång tid att få maten varm när inte mikron vill fungera. 


PASSION

På svenskalektionerna skriver vi just nu om våra passioner. Något som vi verkligen brinner för. Det kan vara en hoppy, ett intresse eller liknande. Direkt när läraren sa att du skulle skriva om våra passioner kände jag mig taggad. Det kändes som jag hade en passion jag verkligen kunde skriva om och få till en bra och läsvärd text. Jag valde att skriva om golf för det ligger mig nära om hjärtat. Det är något jag brinner för i alla väder, även om jag i vissa stunder inte har det skrivet i pannan. 

Jag tror det var rätt tippat att jag skulle skriva om golf. Det är nästan alltid golf som är det som inspirerar mig i olika situationer. Har till och med gjort ett skåp som har en golfbana som motiv.... 

I alla fall Var var jag? Jo just det, passion, golf osv. Jag skriver om golf, jag brinner för det och jag bara älskar att vara ute på golfbanan. Det är knappt så att jag kan beskriva känslan, men när man står där och har hällt ut en hink med bollar framför sig och man känner sig redo att slå och de första bollarna åker iväg med ett lätt klicka. Det är så härligt. Känslan när man träffar bollen perfekt är viktlös. Man känner inte att man har träffat bollen. Det är en så underbar känsla.

En annan känsla jag älskar är när jag kommer in på gymmet. När jag dragit kortet i maskinen och vänder mig om och kollar in i gymmet. Så. Härligt. Känsla. Jag fylls av glädje. Jag är knas, jag vet, men jag kan inte hjälpa det. Är kanske lite stolt över det? 

När passion var temat vi skulle skriva om var valet inte svårt, golfen blir lättast att förklara min kärlek till. Men träning i sig är nästan en ännu större passion. Att vara aktiv är det jag lever för. Jag älskar vara igång och ha mkt att göra. Jag älskar träningsvärken man får efter ett riktigt hårt pass. Jag älskar det jobbiga under ett pass där man får ta fram de sista krafterna för att orka. Träning är alltså ngt jag inte klarar mig utan. Får jag inte vara aktiv under ett par dagar känner jag mig som en kaffeberoende person som inte fått en kopp på morgonen. (Ja Joar, jag tänker lite på dig ^^ ) 

Dagens lärdom: Andrea älskar att träna. Punkt och slut. 


När pappa och jag åkte skridskor på Östersjön 2010

TIMMARNA RÄCKER TILL

Jag är rätt lat av mig. Kan jag skjuta upp saker och ting så brukar jag inte tveka alltför mycket för att göra det. Jag tänker gärna på andra saker än skolarbete och dylikt. Men en sak som jag inte skjuter upp och som jag inte vill slippa är att träna. Det var en av de saker jag kunde känna mig stressad över om jag inte hann med. Det kändes som att det inte fanns tillräckligt många timmar på dygnet för att jag skulle hinna med skolan, vänner, och träning (både golfträning och styrketräning). Och även om jag hade velat skjuta upp skolarbetet är inte det riktigt möjligt. Det är saker som behöver bli gjorda så det är bara att göra dom. 

Jag har en väldig tur att vi har ett litet hemmagym hemma. Jag menar, det är ju perfekt! Jag slipper åka in till stan för att träna. Men trots denna fördel orkade jag inte gå ut där. Fanns liksom ingen motivation för att ta sig ut till gymmet.

När jag satt och pratade med en vän för några månader sen så kom vi in på det här med att det inte känns som att timmarna räker till. Jag hade mål som jag ville fullfölja, men ändå orkade jag inte träna. Hon sa att hon man verkligen verkligen vill något så tar man sig tid till det, även om det innebär att stiga upp kl. 05.00 en morgon för att hinna till gymmet. (Ja, jag har gjort det en gång för att gå på ett spinningpass innan skolan) När hon sa det så fick det mig att tänka lite....

Det är sant. Det är väldigt sant att man får ta sig tid om man verkligen vill ngt. Jag har ett mål jag vill klara av och ska jag fixa det får jag ta mig i kragen för det är bara jag som kan fullfölja mitt mål. Något som är lätt att glömma. Man kanske vill ha hjälp med att få en knuff i ryggen lite då och då. Men jag har lärt mig att om man ska få bästa känslan för de ansträngningar man gör så ska man själv vara den som ger knuffen i ryggen till sig själv. 

Det tog mig någon månad innan jag verkligen började anstränga mig extra för att göra tid till det jag vill. Men nu göra jag det. Vi har rätt bra schema för vi börjar inte alltför tidigt på morgonen, vilket gör att om jag åker in med mamma eller pappa till jobbet hinner jag iaf med att gymma 45min, och det duger alldeles lagom till mig. 

Så... dagens lärdom: Känn ingen panik över det du inte hinner med. Ta ett steg tillbaka och kolla hur du kan göra tid till det du vill.


MORGONTRÄNING

Hajhaj!
Som rukbriken lyder har jag tränat på morgonen. När klockan ringde ville jag bara somna om och glömma att den hade ringt. Dock gick inte det. Jag skulle åka med pappa in till jobbet så att jag hann träna innan jag började skolan, med andra ord var det bara att kravla sig ur sängen och gilla läget. 

Men det var som det brukar vara på morgonen, jobbigt att ta sig ur sängen men väl uppe är jag hur pigg som helst. Är väl en morgonmänniska i grund och botten. I alla faaaaaaaall, kvart över 7 var jag igång på gymmet och det var så skönt! Jag blir alltid så glad när jag kommer till gymmet. Älskar att träna helt enkelt. Man får sån energi efter man tränat, jag praktiskt taget studsar fram vissa stunder. 

Med det sagt ska jag återgå till skolan!



INSTAGRAM

Det är roligt att ta bilder. I alla fall bra bilder, det måste alla hålla med om. När man får till den perfekta bilden där ljuset och skärpan är i bästa läge. Man blir stolt över sig själv. Med det sagt ville jag nog bara meddela att jag är en av de människor som älskar att ta bra bilder och försöka redigera dem så de blir bättre. Instagram är en så jäkla bra app där man kan fixa bilderna så det blir helt awesome!

Har man tråkigt så är det rätt bra att bara ta fram mobilen och fota lite random saker. Blir alltid bra. Här är några få bilder jag tagit med Instagram:








SIRI

Hejhej!

Den nya iPhone telefonen har såklart lite andra funktioner än de förra, för att den då ska verka mer spejsad. Den har snabbare internetuppkoppling osv. En annan sak är också att den har SIRI. En röstkommandogrej som ska göra det lättare att smsa, ringa, göra anteckningar och andra saker i den stilen. Så coolt tkte jag när jag skaffade den. Se försökte jag använda den och det gick bara knas. Den ville inte göra som jag sa!

Meeeen... Jag testade den går igen och då gick det lite bättre faktiskt! Den ville kanske inte göra som jag sa, men jag kommunicerade med hen. Det var coolt! 

Så nu gillar jag den funktionen igen. Perfa med andra ord.



DUBBELT UPP

Hej!
Vaknade idag hemma hos Felicia, eftersom vi hade haft en liten filmkväll hemma hos henne. Vi såg "Jag saknar dig" och den var väldigt... konstig? Men bra, trots sin konstighet. Vid vissa stälen kunde man inte hålla sig och tårarna började rinna så sakteligen nedför kinderna. Även om filmen handlade om ett tvillingpar är det inte dem jag syftar på i min rubrik. Nix. Jag syftar på min träning. 

På morgonen tog jag bussen ifrån Felicia vid halv 10-tiden och var på gymmet kvart i, redo att köra igång. Blev en lång och härligt timme med start på löpbandet i 30 min. Det jag älskar med att träna på morgonen är att det inte är för mycket folk i gymmet. Såklart finns det några som strossar runt mellan maskinerna, men inte för många för att man ska behöva vänta på sin tur i ett x antal minuter. 

Som sagt, dubbelt upp. Det var första passet. Nästa var lite senare på eftrmiddagen och det var pass med instruktör. Plågade magen första halvtimme och gick sen vidare med att köra slut på benen sista halvtimmen. På något märkligt sätt har jag börjar se skönheten i spinningen. Spenderar fler och fler minuter där inne för varje vecka.

Nu väntar jag på att räkor ska tina så att jag och pojkvännen min ska kunna göra våra räkmackor. Tar en evighet.....



Stretchar lite fint i omklädningsrummet efter första passet

Cupcakes á la chocolate

Tjena!
Det är en fin dag idag, solen skiner och det är ingen skola. Så vad har jag gjort än så länge på denna dag? Jo jag har bakat cupcakes! Fick små formar och en receptbok på min födelsedag som jag hade tänkt att jag skulle använda. Recpetboken använde jag, dock glömde jag totalt bort att jag hade de små formarna så det fick bli i vanliga pappersformar. Men det gick lika bra det.
Såå... Här är bilder och receptet på mina små cupcakes:




Ingredienser:
2 ägg
1 dl strösocker
1 3/4 vetemjöl
½ tsk bakpulver
½ tsk bikarbonat
85g mjukt smör
75g vit choklad, hackad

Topping:
½ dl vispgrädde
40g vit choklad, hackad

40g mörk choklad, hackad
Cupcaken: Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och bikarbonat i en annan bunke och tillsätt det sedan i äggsmeten. Rör om väl. Blanda ner det rumstempererade smöret och vispa till en slät smet. Tillsätt den vita chokladen och rör om. Fyll formarna med 2/3 av smeten. Grädda i ugnen 15-20min, beroende på storlek.

Toppingen: Hetta upp hälften v grädden till kokpunkten i en kastrull. Ta den från värmen och rör ner den hackade vita chokladen och rör om tills den smält. Blandningen ska vara slät. Låt det svalna i cirka 10 min innan du brer ut glasyren på kakorna. Gör sedan likadant med den mörka chokladen. Varva med den vita och mörka chokladen på kakorna.

ETT STORT KLIV FÖR MIG, ETT LITET FÖR MÄNSKLIGHETEN

Hej!
Första inlägget på min blogg. Tack vare Felica har jag fått igång min blogg. Den är dock inte klar, som man kan se, men Felicia hjälper mig som sagt. Och det tackar man för! Jag är bra någonstans när det kommer till att fixa blogg grejsimojser, men jag lär väl mig efter hand.
Vad ska man skriva på första inlägget? Varför jag skriver det första inlägget, utan större tanke kring det, är för att se hur det blir när det postas på bloggen. Därför kanske jag ska lämna det såhär? Helt omotiverat. Låt gå. Kan avsluta med en bild på min hals som är utsmyckat med ett halsband.