OJOJOJ VAD JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA

Ni aaaaaanar inte vad jag älskar att träna. Att få vara aktiv är helt underbart. Okej jag erkänner att det är lite jobbigt just under tiden man tränar, men efteråt, EFTERÅT. Då snackar vi. En av världens härligaste känslor. När man tänker tillbaka på vad man precis har gjort känner man sig redigt duktig. I alla fall så borde man känna sig det. 

Det jag försöker printa in i skallen är "varje rörelse räknas". Så himla smart och sant. Att gå till bussen och till skolan från bussen och upp för alla trapporna osv. är riktigt bra vardagsmotion som faktiskt gör skillnad. Sen nöjer visserligen inte jag mig med vanlig vardagsmotion resten av livet, men bara tanken på att de trapporna och den vägen eller cykelturen till skolan faktiskt gör skillnad känns rätt så väldigt bra. 

Ett annat motto som jag har och försöker leva efter är "challenge your limit, don't limit your challenge". Också ett väldigt bra motto som jag känner funkar nästan överallt. Vad det än handlar om kan man säkert bryta sina gränser. Kanske har man alltid fått C på uppsatser, bryt sin kunskapsgräns och kämpa för ett B. Ett litet exempel där.

Varför detta lilla inlägg om min kärlek till träning kom är för att jag nyss varit ute och sprungit 6km. Rätt nöjd med mig själv nu. Tänkte också gå ut en liten sväng i vårt gym och köra några övningar. Har ni varit ute och sprungit i detta fina väder??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback