FINT AVSLUT TROTS VÄDRET

Vi kom till skolan, fick veta våra nya klasser, fick fylla i en enkät, åt tårta, blev tilldelade våra betyg och sen var det klart. Bara sådär så fick ettan ett avslut. Känns lite konstigt. Aldrig mer kommer jag gå ut ettan. Nästan sorgligt.

Efter avslutningen följde jag och Joar med Felicia till bussen. Sen skulle vi leta upp ett café som vi kunde sitta och fika på. Vi ville hitta ett café som vi inte varit på innan, är ju lite roligt att kunna testa nya ställen. Vi googlade efter caféer i Karlskrona och sen gick vi med gps för att hitta. Klockan 10 började vår vandring och vi satt inte på ett café förrän 11.45. Vi gick alltså i nästan TVÅ TIMMAR och letade efter ett café. Antingen var caféen stängda, inte mysiga eller borta. Så vi gick bra och tillbaka. Till slut bestämde vi oss för att få tillbaka till det café vi var först på. Tror det hette café greven. Rätt mysigt café.

Det är synd att vädret är som det är. Finns ingen sommarkänsla alls i luften. Bara kallt och grått. Jag hoppas att det snart, väldigt snart, ska vända. Vill kunna åka till stranden och nästan klaga på att det börjar bli för varmt, då är det sommar. Det är lite roligt att man varje år säger att man inte ska klaga på värmen när den väl kommer, men vad är det man gör när den kommit och stannat ett tag? Man klagar på att det börjar bli liiiiiite för varmt. Vi är underbara vi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback