DET VAR EN ROLIG DAG IGÅR!

Jag trodde jag hade skrivit ett inlägg om gårdagen, men nu idag ser jag att jag inte gjort det. Måste ha varit väldigt trött igår?

Lite kortfattat om dagen igår: den var rolig, mycket köer, sköna åk. Bästa karusellen är Balder. Kanske borde säga berg- och dalbana till den istället. Varför den är så härlig och kulig är för att det går fort och suget i magen är så jäkla härligt. Atmosfear ger en också ett sug i magen.

Martin ville först inte åka atmosfear men efter att vi "värmt upp" med lite andra åk kände han sig nästan tvungen åka den, bara för att ha gjort det. Den är faktiskt väldigt härlig, efter. När man sitter där uppe och väntar på att den ska börja falla ner så är man inte så kaxig.

Vi hann inte jättemånga åk för det var en del folk där så det var en del köer, men vi hann de vi ville så vi var nöjda ändå. Vi tänkte avsluta med Lisebergsbanan men precis när det blir vår tur stänger dem ner pga ett tekniskt fel. Tydligen hade någon känt röklukt samt sett det ryka. Det satt fast en vagn när vi gick så man var väldigt glad över att vi inte satt fast där.

Det var någon show på scenen som är på området så innan vi gick hem stannade vi till där och kollade. Det var bland annat en man som balanserade massa glas på en fiolstråke som han hade i munnen, det var GALET. Snarare ett WTF-moment. Sen var det en komiker som inte var alltför rolig men ändå var det trevligt att kolla på en stund.

På hotellet åt vi räkmackor och en chillade järnet på rummet. Man blir galet trött av att stå i kö och gå alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback